logo Jewels Design

De Workshops


Workshop MINI

Workshop MINI is een gezellige, creatieve activiteit bedoeld voor iedereen die een mooi sieraad wil maken onder begeleiding van een professionele edelsmid. Leuk idee voor vrienden/vriendinnen, een feestje, als groepsuitje, vrijgezellenparty of familiedag. Je maakt kennis met de vaardigheden van het edelsmeden, je kruipt echt een dag in de huid van een edelsmid. Van een gezamenlijk ontwerp of een idee van jezelf maak je een uniek zilveren sieraad.

Prijs Per persoon: Vanaf € 40,- p.p. exclusief zilver (zilver € 2,50 per gram). Prijzen staan vermeld onder de button ‘Aanmelden’.
Deelnemers: 2-30 pers.
Tijdsduur: 2,5 uur.
Inclusief: Koffie/thee/frisdrank met cake. Gebruik van het aanwezige gereedschap, ingebonden cursusmap.
Dag/Tijdstip: Woensdag t/m zaterdag 09.00-21.30
Maandag en dinsdag 19.00 - 21.30 uur.Workshop MIDI

In de workshop MIDI maak je een eigenhandig gesmeed sieraad. Bijvoorbeeld aan de slag in ons atelier met de ringen van jou en je partner of met vrienden/vriendinnen een uniek sieraad maken, bijvoorbeeld die ene armband die je maar niet kunt vinden. Er zijn om deel te nemen geen speciale vaardigheden benodigd. Samen met onze deskundige hulp ga je naar huis met een mooi afgewerkt sieraad.

Prijs Per persoon: Vanaf € 65,- exclusief zilver/goud (zilver € 2,50 per gr.) Prijzen staan vermeld onder de button ‘Aanmelden’.
Deelnemers: 2-30 pers.
Tijdsduur: 4,5 uur
Inclusief: Koffie/thee/frisdrank met cake/hapjes. Gebruik van het aanwezige gereedschap, ingebonden cursusmap.
Dag/Tijdstip: Woensdag t/m zaterdag 09.00 – 21.30 uur. Aanvangstijden in overleg.Workshop MAXI

Workshop MAXI is bedoeld voor iedereen die zich meer wil uitleven op creatief gebied dan mogelijk is in een dag. Het maken van één of meerdere sieraden wordt duidelijk ondersteund met cursusmateriaal. Leer de vaardigheden van het edelsmeden in een 10-tal lessen door middel van opdrachten, zelfgekozen ontwerpen of een combinatie daarvan. Edelstenen en parels kunnen natuurlijk geïntegreerd worden in de ontwerpen. Als je na 10 lessen nog verder wilt gaan zijn er vervolgcursussen die afgestemd kunnen worden op elk persoonlijk niveau.

Prijs Per persoon: € 175,- exclusief zilver/goud (zilver € 2,50 per gr.)
Deelnemers: maximaal 8 pers.
Tijdsduur: 10 lessen van 2,5 uur
Inclusief: Koffie/thee/frisdrank. Gebruik van het aanwezige gereedschap, ingebonden cursusmap.
Dag/Tijdstip: Donderdag- en vrijdagochtend 9.00 - 11.30 uur.
Maandag t/m vrijdagavond van 19.00 - 21.30 uur.

Momenteel is het niet mogelijk om de Workshop MAXI te boeken wegens een volle wachtlijst.