Jewels Design ontwerpt en realiseert sieraden voor bijzondere gebeurtenissen in ons leven. Uniek, omdat er telkens weer een eigen verhaal bij hoort. Het sieraad wordt direct op je huid gedragen, hetgeen de verbondenheid hiermee nog eens extra bekrachtigt. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, zowel bij het creëren en repareren van sieraden als bij het geven van workshops.

sierlijke pijl naar beneden

Bekijk onze collectie sieraden

Je kunt bij ons terecht voor jullie trouwringen of verlovingsringen met karakter. Alle handgemaakt, met veel liefde. Trends in gedenksieraden zijn nu veelal een vingerafdruk (met laser gecreëerd) of de as van jouw dierbaren verwerkt in een sieraad. Naast de vingerafdruk kunnen ook tekstgravures of tekeningen/logo’s gerealiseerd wroden. Het zetten van stenen en het verwerken van parels zie je ook terug in onze sieraden. Heb je nog oude sieraden van goud, met bijvoorbeeld een speciale herinnering eraan, dan kunnen wij deze omtoveren naar een gloednieuw ontwerp voor jezelf zodat de beleving alleen nog maar mooier wordt. De emotionele waarde wordt hierdoor verhoogd.

aliance ringen smaragd diamant robijn gouden ring met twee briljanten
witgouden ring met parel en twee briljanten

Zelf een sieraad maken

Heb je zelf altijd al eens een sieraad van edelmetaal willen maken? Zelf aan de slag met zagen, vijlen, polijsten en meer? Dat kan! Neem een kijkje bij onze diverse workshops. Heb je interesse om je wens eens te bespreken, maak vrijblijvend een afspraak met ons. Wij ontmoeten je graag in ons atelier.

zilveren hanger met hartjes vorm in workshop gemaakt zilveren hanger gehamerd in workshop gemaakt

Ons verhaal

Na het behalen van het diploma als edelsmid in 2012 is Jewels Design opgericht, en ontwerp ik met veel passie gouden en zilveren sieraden. De onbeperkte mogelijkheden bij het creëren van sieraden geven mij veel levensvreugde evenals het geven van diverse workshops. Ook het verwerken van stenen en parels is één van mijn passies.

aliance ringen smaragd diamant robijn gouden ring met twee briljanten

Wat mensen vóór u ervan vonden

Neem contact met ons op

Hoe kunt u ons bereiken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U mag natuurlijk ook even bellen.

Contact

  • +31 6 46 35 56 13
  • anja@jewelsdesign.nl
  • Straatsburglaan 10
  • 6137 JC Sittard-Geleen
logo Jewels Design

Copyright © Jewels Design | Gemaakt door Websidesign