Workshop Mini

Een gezellige creatieve activiteit, bedoeld voor iedereen die een mooi sieraad wil maken onder begeleiding van een professionele edelsmid. Je hoeft geen ervaring te hebben, wij begeleiden je door het hele proces. Deze workshop is een leuk idee voor vriendinnen, een feestje, teamuitje, vrijgezellenpartij of familiedag.

Wat gaan we maken?

In deze workshop maak je een eenvoudig basis-sieraad, waarbij er keuze is uit een ring, een hanger of oorbellen. Het materiaal waarmee we werken zijn zilveren plaatjes van 6, 8 of 10 mm breed (1 mm dik) of plaatjes van 30 mm x 30 mm (1 mm dik). Hierbij zijn verschillende modellen en afwerkingen mogelijk. Veel gebruikt zijn hoogglans, mat en diverse structuren. Inspiratie kun je op doen in ons atelier, in overleg met ons en aan de hand van getoonde voorbeelden. En dan ga je aan de slag met de kneepjes van het vak en zorgen we dat je met een mooi sieraad naar huis gaat.

Mooie extra's

Het is mogelijk tekst of een vingerprint te laten graveren of een zirkonia/edelsteen naderhand in het sieraad te laten verwerken. Vraag ernaar aan het begin van de workshop.
Extra kosten vanaf € 15,-.

foto voorbeeld sieraad workshop mini
Informatie

- Prijs € 65,- p.p.
- 2-6 deelnemers
- Tijdsduur 2,5 uur
- Beschikbaar maandag t/m zaterdag
- Aangeklede koffie
- Incl. 10 gram zilver p.p.

Contact

  • +31 6 46 35 56 13
  • anja@jewelsdesign.nl
  • Straatsburglaan 10
  • 6137 JC Sittard-Geleen
logo Jewels Design

Copyright © Jewels Design | Gemaakt door Websidesign